Intervisie budgetcoaching

Ben je als budgetcoach met een HBO-opleiding nu werkzaam in de praktijk, maar wil je graag je eigen praktijk verder ontwikkelen? Ontdek hoe je jouw praktijk kunt opbouwen en valkuilen kunt vermijden tijdens deze intervisie voor budgetcoaches. Leer van ervaringen uit de praktijk en breid je kennis en vaardigheden uit.

Tijdens de eerstvolgende intervisie op 9 november aanstaande komen de volgende onderwerpen aan bod: do's en dont's in je eigen budgetcoachpraktijk, maken van een moodboard voor je bedrijf, samen werken aan je ondernemersplan voor je budgetcoachpraktijk, brainstormen over aanvullingen op je plan en leren van elkaar vanuit de praktijk. 

De opbouw van de intervisiebijeenkomst is als volgt: introductie van je eigen budgetcoachpraktijk, intervisie op basis van de incidentenmethode, het maken van een moodboard, het opstellen van een ondernemersplan en samen brainstormen over mogelijke aanvullingen op je plan. Daarnaast zal er intervisie plaatsvinden volgens de methode van successen, waarbij je kunt leren van andere budgetcoaches.

Plaats en duur intervisie bijeenkomst

Deze intervisiebijeenkomst vindt plaats in Nieuwegein en duurt van 10:00 tot 16:30 uur.

Jouw investering

De investering voor deze training bedraagt € 347,= per persoon.

Breid je kennis en vaardigheden uit als budgetcoach en ontwikkel je eigen praktijk met deze praktische intervisietraining.