Onze visie

Onze visie

We werken vanuit de volgende missie: dat zoveel mogelijk mensen in Nederland geld gaan begrijpen en een goede relatie krijgen met geld. 

Je ziet dit ook terug in onze visie. We ontwikkelen trainingen die meegaan met de tijd, waarin aandacht is voor de problemen op financieel gebied die je tegenkomt in je werk, maar ook werkt aan een gezonde relatie met geld. 

We willen dit in de praktijk brengen, zowel in ons werk als financieel coach wat we vorm geven in ToekomstNu voor particulieren en ondernemers als ook in onze trainingen binnen Elkenain. 

We werken aan praktische oplossingen die ervoor zorgen dat mensen de angel uit hun gevecht met geld halen, waardoor geld ook voor hen gaat werken. Iedereen verdient het om geldzorgen tot het verleden te laten behoren. 

In onze trainingen leer je hoe je mensen hier het effectiefst bij kunt helpen. Je leert dit op een planmatige manier aanpakken, rekening houdend met de wetgeving die er bestaat. Je leert ook hoe je zorgvuldig de benodigde berekeningen kunt maken. Maar we vergeten niet de menselijke kant. Hoe kun je mensen helpen om minder stress te gaan ervaren? Wat voor basiskennis heb je hiervoor nodig vanuit het menselijk brein? We werken toe naar een gezonde relatie met geld voor zoveel mogelijk mensen die we mogen begeleiden. 

In onze jarenlange ervaring hebben we hier al veel over mogen leren. Dat willen we graag met jullie delen. Om jullie nog breder hiermee te kunnen bedienen werken we graag samen met een team van gelijkgestemde ondernemers met ervaring en veel kennis over budgetcoaching, schuldhulpverlening en bewindvoering. 

Wat ben jij waard?Om nog meer mensen te bereiken hebben we ook het boek geschreven: Wat ben jij waard met als ondertitel: Laat geld voor je werken. 

Wij vinden het dan ook heel fijn om samen te werken met Eef van Opdorp. Ook zij is veel bezig met hoe het geldbrein werkt. In haar boek: Gek van geld vind je hier ook veel over. 

We zien ernaar uit om met jou te mogen samenwerken. Dat we samen maar mooie stappen mogen zetten op weg naar nog meer mensen in Nederland die geld gaan begrijpen en een goede relatie krijgen met geld.