Wie zijn wij

Wie zijn wij

Elkenain biedt opleidingen en trainingen over schuldhulpverlening, budgetcoaching en vroegsignalering. Daarnaast verzorgen we masterclasses voor bedrijven, scholen en gemeenten.

Onze opleidingen zijn actueel en praktijkgericht en worden door heel Nederland gegeven. De opleidingen zijn gebaseerd op de SHV I, II en III normen van KIWA/NEN 8048.

Bij Elkenain is onze missie is er op gericht dat zoveel mogelijk mensen geld gaan begrijpen en een goede relatie krijgen met geld.

We werken kleinschalig met veel persoonlijke aandacht.

Wij werken samen met freelance trainers, die veel ervaring vanuit de praktijk meenemen.

Management team

Richard Touker

Richard Touker

Richard Touker: eigenaar, financieel coach en onze man achter de IT. 

Ineke Jochemsen

Ineke Jochemsen

Ineke Jochemsen: eigenaar, trainer budgetcoaching en schuldhulpverlening, financieel coach en financieel consultant.

Onze trainers

Eef van Opdorp

Eef van Opdorp

Eef van Opdorp is een ervaren budgetcoach, spreker, trainer en auteur van 'Gek van Geld'. Ze is bekend van het tv-programma Uitstel van Executie. Ze verzorgt samen met Elkenain de PE training vroegsignalering en intervisie voor deelnemers. Haar specialiteit is het simpel maken van geldzaken.

Henk Bouwknegt coacht hij nu mensen bij het budgetteren.

Henk Bouwknegt

Met jarenlange ervaring als docent en coach in het leger, coacht hij nu mensen bij het budgetteren. Hij verzorgt ook interactieve workshops en trainingen over budgetteren en coachen. Hij is gedreven, hulpvaardig en sociaal bewogen en kan snel tot de kern doordringen. Zijn kernkwaliteiten zijn: eerlijkheid, realisme, nauwgezetheid en luistervaardigheid. 

Remko van 't Klooster

Remko van 't Klooster is freelance trainer binnen onze opleiding schuldhulpverlening en budgetcoaching. 

Remko is vanaf 2017 actief op het gebied van schuldhulpverlening, budgetbeheer en budgetcoaching. Hij heeft veel passie voor dit vak en draagt dit dan ook graag over.

Rita Mouthaan

Rita Mouthaan

Rita Mouthaan is freelance trainer binnen de opleiding schuldhulpverlening en budgetcoaching. 

Zij werkt al heel lang bij gemeenten. Vanaf 2015 werkt zij als schuldhulpverlener. Inmiddels is ze ook trainer en projectleider schuldhulpverlening. Zij deelt graag haar praktijkervaring met de studenten.